AnaSayfa / Genel / Kahve falında eliyle fare öldürmek

Kahve falında eliyle fare öldürmek

Kahve falında eliyle fare öldürmek ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, sıkıntılarını üzerinden atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eliyle fare öldürmek gördüyseniz:

  • Belli konularda uyarıları göz ardı ediyor veya sinyalleri görmezden geliyor olabilirsiniz.

Kahve falında eliyle fare öldürmek çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, yeniden can bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fareyi eliyle tutmak rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine delalettir.

Kahve falında eliyle yılan öldürmek aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına yorulur.

Kahve falında yılanı eliyle öldürmek alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine, başarıları ile konuşulacağına yorulur.

Kahve falında eliyle cam kırmak isabetli adımlar atacağına, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında dişi eliyle çıkarmak evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine delalet eder.

Kahve falında eliyle balık yakaladığını görmek dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında yılanı eliyle atmak elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir