AnaSayfa / Genel / Kahve falında eliyle diş çıkarmak

Kahve falında eliyle diş çıkarmak

Kahve falında eliyle diş çıkarmak zor bir döneme girileceğine, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına delalettir.

Kahve falında eliyle diş çıkarmak gördüyseniz:

  • Her şey bittiğinde kendinizi diğerleri için çok fazla şey yapmış halde bulabilirsiniz.

Kahve falında eliyle diş çıkarmak uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine, kötülüklere gözünü kapatmaya delalet etmektedir.

Kahve falında dişlerini kendi eliyle çıkarmak güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi eliyle diş çıkarmak eldeki imkanların giderek azalacağına, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dişini eliyle çıkarmak diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine yorulur.

Kahve falında eliyle dişini çıkarmak sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dişi eliyle çıkarmak sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında burnundan eliyle sümük çıkarmak fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, kötü yollara gireceğine tabir olunur.

Kahve falında eliyle diş çekmek en kısa zamanda ayağa kalkacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir