AnaSayfa / Genel / Kahve falında eliyle mezar kazmak

Kahve falında eliyle mezar kazmak

Kahve falında eliyle mezar kazmak bir sebeple falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına, işlerinin artacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine, parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eliyle mezar kazmak gördüyseniz:

  • Seyahatler, katılınılacak kurs, seminer, konferans v.b yerler ya da eski tanıdıklarla toplantılar değerli bilgiler edinmenizi sağlayabilir.

Kahve falında eliyle mezar kazmak rızık elde edeceğine, sayılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eliyle toprak kazmak büyük bir ilgi ve değer göreceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında eliyle balık yakaladığını görmek ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına delalet eder.

Kahve falında eliyle yemek yedirmek kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında eliyle büyük balık yakalamak yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine yorulur.

Kahve falında birini eliyle dövmek zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına alamet eder.

Kahve falında denizden eliyle balık tutmak ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında birine eliyle yemek yedirmek hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir