AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişini eliyle çıkarmak

Kahve falında dişini eliyle çıkarmak

Kahve falında dişini eliyle çıkarmak doğru yatırımlar yapacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dişini eliyle çıkarmak gördüyseniz:

  • Eşiniz ya da sevgiliniz size karşı çok ilgisiz davranabilir, onda yaratacağınız gerilim aranızın iyice açılmasına sebeb olabilir.

Kahve falında eliyle dişini çıkarmak para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında dişi eliyle çıkarmak girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına alamet eder.

Kahve falında dişini eliyle çıkarmak kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, bir süre belini doğrultamayacağına tabir olunur.

Kahve falında dişini eliyle çekmek bilmek istediklerini öğreneceğine, yükseleceğine ve işlerinin açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi eliyle dişini çekmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına inanılır.

Kahve falında dişlerini kendi eliyle çıkarmak korkularının yok olacağına, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında burnundan eliyle sümük çıkarmak yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına işaret eder.

Kahve falında kendi eliyle diş çıkarmak sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir