AnaSayfa / Genel / Kahve falında eliyle su içmek

Kahve falında eliyle su içmek

Kahve falında eliyle su içmek isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında eliyle su içmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda daha dikkatli olmalısınız.

Kahve falında eliyle su içmek ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, el açmayacağına işarettir.

Kahve falında kendi eliyle dişini çekmek alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine yorulur.

Kahve falında eliyle büyük balık yakalamak çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına delalet eder.

Kahve falında yılanı eliyle atmak başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yılanı eliyle öldürmek kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına delalettir.

Kahve falında eliyle balık yakaladığını görmek acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına, çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine inanılır.

Kahve falında dişlerini kendi eliyle çıkarmak iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eliyle mezar kazmak makamından olacağına, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir