AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini dudaktan öpmek

Kahve falında birini dudaktan öpmek

Kahve falında birini dudaktan öpmek azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, zor zamanların ferahlığa çıkacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, hayatının afiyette geçeceğine yorulur.

Kahve falında birini dudaktan öpmek gördüyseniz:

  • Bazı iş ya da ilişkiler sonlanabilir veya zorlanabilir.

Kahve falında birini dudaktan öpmek büyük rahatlık yaşanacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akrabayı dudaktan öpmek çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kızı dudaklarından öpmek aralarında bir konuşma geçeceğine, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bi kızı dudağından öpmek düşmanlar tarafından zarar göreceğine, iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyi dudağından öpmek çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında bebeği dudağından öpmek insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine, hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kızı dudaktan öpmek tartışmaların sonlandırılacağına, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkeği dudağından öpmek çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir