AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişiyi dudağından öpmek

Kahve falında sevdiğin kişiyi dudağından öpmek

Kahve falında sevdiğin kişiyi dudağından öpmek bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, hayatını ailesine adayacağına, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, yaşama hevesinden olacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyi dudağından öpmek gördüyseniz:

  • Kaybettiğinizi zannettiğiniz bir anda yeni bir moralle davranıp, durumu kurtarmanız olasıdır.

Kahve falında sevdiğin kişiyi dudaktan öpmek yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiği kişiyi dudağından öpmek rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, de elinin bollaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi dudağından öpmek yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, destek göreceğine alamet eder.

Kahve falında bir kişiyi dudağından öpmek hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğin insanı dudağından öpmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kızı dudağından öpmek çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, iç huzurunun yerinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızı dudaktan öpmek ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızı dudağından öpmek aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir