AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini dudağından öpmek

Kahve falında birini dudağından öpmek

Kahve falında birini dudağından öpmek onun her zaman başında olacağına, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini dudağından öpmek gördüyseniz:

  • Olayların üzerinde çok fazla durmayıp aşırı titiz davranmayın.Eğer aşırılığa kaçarsanız sağlık problemleriyle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında akrabayı dudaktan öpmek bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına delalettir.

Kahve falında bir kadını dudağından öpmek halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında bir erkeğin dudağından öpmek çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini dudaktan öpmek manevi olarak çok rahat edileceğine, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi dudağından öpmek hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında bi kızı dudağından öpmek fal sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine, büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşını dudaktan öpmek barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, yeni adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızı dudaktan öpmek beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir