AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadını dudağından öpmek

Kahve falında bir kadını dudağından öpmek

Kahve falında bir kadını dudağından öpmek birçok konuda daha dikkatli olunacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalettir.

Kahve falında bir kadını dudağından öpmek gördüyseniz:

  • Ummadığınız yerlerden paralar gelebilir.

Kahve falında bir kadının dudağından öpmek onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, hayallerindeki eve sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında kadını dudağından öpmek bazen fakirlik görüleceğine, toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına işaret eder.

Kahve falında kadını dudaktan öpmek yaşamının da düzene gireceğine, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine işarettir.

Kahve falında kadının dudağından öpmek kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine, güzel ve önemli işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kadını dudaklarından öpmek sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına delalet eder.

Kahve falında bir kadını dudağından öpmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kadınla dudaktan öpmek niyetlendiği işlere gireceğine, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında dudaklarından öpmek aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir