AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrep dövmesi yaptırmak

Kahve falında akrep dövmesi yaptırmak

Kahve falında akrep dövmesi yaptırmak üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, yolculuk yaparak bir hayra ermeye, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, huzursuzluk yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında akrep dövmesi yaptırmak gördüyseniz:

  • İlişkilerde, yeni kimselerle tanışmalar veya bağlantılar görülebilir veya yaşanabilir.

Kahve falında akrep dövmesi yaptırmak onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında akrep dövmesi görmek sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine rivayet eder.

Kahve falında babanın dövmesini görmek endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında mavi dövme görmek musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına delalettir.

Kahve falında koluna dövme yaptırmak yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, fakirleşeceğine yorulur.

Kahve falında siyah dövme yaptırmak ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında örümcek dövmesi görmek ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Kahve falında aslan dövmesi görmek sıkıntılarının artacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir