AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan dövmesi yaptırmak

Kahve falında yılan dövmesi yaptırmak

Kahve falında yılan dövmesi yaptırmak büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, hayırlı günlerin geleceğine, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yılan dövmesi yaptırmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin planları ya da amaçları sizden farklı olabilir.

Kahve falında yılan dövmesi yaptırmak hayal kırıklığı yaşamayacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılan dövmesi görmek en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine rivayet eder.

Kahve falında kalıcı dövme görmek anne babanın hayır dualarının alınacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dövme pilavı görmek sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına inanılır.

Kahve falında birini dövmeye gelmek huzurunun yerine geleceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına alamet eder.

Kahve falında sırtında dövme görmek eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına işarettir.

Kahve falında geçici dövme görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine delalettir.

Kahve falında kendini dövmeli görmek rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir