AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini damat olarak görmek

Kahve falında birini damat olarak görmek

Kahve falında birini damat olarak görmek yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına, sorunların tarihe karışacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine inanılır.

Kahve falında birini damat olarak gördüyseniz:

  • Hazır fırsatlar mevcutken, işleri hızlandıracak daha kısa yollar aramanızda fayda var.

Kahve falında kocasını damat görmek iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına delalettir.

Kahve falında damadı beklemek iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya, başarılarının ve zaferlerinin artacağına işarettir.

Kahve falında çirkin damat görmek elinin darlık içinde kalacağına, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına delalettir.

Kahve falında yeşil damatlık görmek isteklerine kavuşacağına, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına delalettir.

Kahve falında mavi damatlık görmek yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelin ve damatlar görmek kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasını damatlıkla görmek parasının değerini bilerek hareket edeceğine, ortalığın güllük gülistanlık olacağına delalettir.

Kahve falında damatlık almak o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir