AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasını damat görmek

Kahve falında kocasını damat görmek

Kahve falında kocasını damat görmek onlardan taraf hayır göreceğine, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine, çok kötü günler geçirileceğine, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına yorulur.

Kahve falında kocasını damat gördüyseniz:

  • Modası geçmiş, tercih edilmeyen veya artık verimli olmayan kalıpları, yöntemleri, davranışları veya yolları modellemek zaman kaybı olabilir.

Kahve falında kocasını damat görmek kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kocasının damat olduğunu görmek refah içinde yaşayacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kocasını damatlıkla görmek özel hayatında sessizleşeceğine, yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına delalettir.

Kahve falında kocasının damatlık giydiğini görmek ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında damat olmak atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine inanılır.

Kahve falında sevgilinin damatlık giydiğini görmek yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilisinin damat olduğunu görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, gönül gözüyle olan biteni değerlendiren fal sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına alamet eder.

Kahve falında damat bohçası hazırlamak el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, İslami olarak günahlarının artacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir