AnaSayfa / Genel / Kahve falında çirkin damat görmek

Kahve falında çirkin damat görmek

Kahve falında çirkin damat görmek iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, kişinin becerilerinin farkına varılacağına, eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine, kavgalı durumların nihayete ereceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çirkin damat gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdık veya meslektaş kanalıyla bir jest ya da fırsat söz konusu olabilir.

Kahve falında çirkin damat görmek yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına delalet eder.

Kahve falında çirkin gelin damat görmek evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebeğini çirkin görmek başarılar elde edileceğine, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çirkin elbise giymek olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine, anne baba ile ters düşüleceğine yorulur.

Kahve falında çirkin erkek çocuğu görmek kendisine ev alacağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiği kızı çirkin görmek sevinç ve mutluluğa, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında fotoğrafta çirkin çıkmak kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine, refah içinde bir hayat yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çirkin bayan görmek sıkıntılı günler geçirileceğine, her türlü başarıyı elde edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir