AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil damatlık görmek

Kahve falında yeşil damatlık görmek

Kahve falında yeşil damatlık görmek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil damatlık gördüyseniz:

  • Sağlık olarak hassassınız.

Kahve falında yeşil damatlık görmek kötü haberlerin alınacağına, geleceğe dair planlar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mutsuz damat görmek yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına delalet eder.

Kahve falında kocasını damat görmek kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine delalet eder.

Kahve falında gelinler ve damatlar görmek eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında abiyi damat görmek başarılarının kalıcı olacağına, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilini damatlıkla görmek toplum içindeki yerin değerleneceğine, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında birçok gelin ve damat görmek parasal olarak çok büyük destek vereceğine, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin adamı damatlıkla görmek adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir