AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi damatlık görmek

Kahve falında mavi damatlık görmek

Kahve falında mavi damatlık görmek işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına, aile huzurunuzun bozulacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, kişinin güzel işler yapacağına, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında mavi damatlık gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkileriniz yüzünden duygusal ilişkilerinizin uyumunu bozabilirsiniz.

Kahve falında mavi damatlık görmek parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında bir sürü gelin damat görmek kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında damadı beklemek aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü damat görmek kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, yakın akrabadan gelecek habere yorulur.

Kahve falında damat kıyafeti görmek sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına delalet eder.

Kahve falında damatsız gelinlik giymek aksine işe neredeyse köstek olacağına, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski damat adayını görmek şansının her zaman kendinden yana gideceğine, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına inanılır.

Kahve falında damatlık giydirmek çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, insanların hayır dualarının alınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir