AnaSayfa / Genel / Kahve falında damadı beklemek

Kahve falında damadı beklemek

Kahve falında damadı beklemek zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine alamet eder.

Kahve falında damadı beklemek gördüyseniz:

  • Eviniz ya da ailenizle ilgili konularda uzlaşmacı olmanızda fayda var.

Kahve falında damatı beklemek maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında damadı beklemek mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, kişinin her daim iyi anılacağına işaret eder.

Kahve falında gelinlik damatlık giymek düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında kardeşini damat olarak görmek yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş damadını görmek bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, bol muhabbette kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilisini damatlıkla görmek içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında damat dövmek işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, ekmeksiz ve parasız kalacağına yorulur.

Kahve falında damatlık aldığını görmek birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir