AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını damatlıkla görmek

Kahve falında başkasını damatlıkla görmek

Kahve falında başkasını damatlıkla görmek daha geniş rızık elde edeceğine, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, hedeflerini tutturacağına, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, sorunların çözüleceğine, elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine işarettir.

Kahve falında başkasını damatlıkla gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerin koşullarını iyileştirmek için çabalayabilirsiniz.

Kahve falında ölmüş damadını görmek hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına alamet eder.

Kahve falında damadın yüzünü görmek geçiminin kolaylaşacağına, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına delalet eder.

Kahve falında damadını dövmek karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz damat görmek evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı damat görmek dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında kızını damadını görmek kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşini damatlıkla görmek sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına delalet eder.

Kahve falında çok gelin ve damat görmek başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir