Kahve falında damatlık almak

Kahve falında damatlık almak hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, başarılı çalışmalara ortak olunacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında damatlık almak gördüyseniz:

  • Biraz dinlenmekte fayda var.

Kahve falında babayı damatlıkla görmek kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Kahve falında eski damadı görmek işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine yorulur.

Kahve falında gelinler ve damatlar görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında damatsız gelin görmek moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına, işte başarılı adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğini damat olarak görmek çok güzel günler geçirileceğine, üzüntülü haberler alacağına inanılır.

Kahve falında gelin damat düğün görmek boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına alamet eder.

Kahve falında geli ve damat görmek hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında gelin ve damat görmek fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir