AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini çok şişman görmek

Kahve falında birini çok şişman görmek

Kahve falında birini çok şişman görmek iyi anlaşacağına, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini çok şişman gördüyseniz:

  • Kafanızdan geçenleri açıkça söyleyebilirsiniz.

Kahve falında zayıf birini şişman görmek ticari anlamda yön değiştireceğine, her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine delalet eder.

Kahve falında çok şişman olduğunu görmek zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şişmanı zayıf görmek işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında şişman kişiyi zayıf görmek böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına delalettir.

Kahve falında kendini şişmanlamış görmek rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşını şişman görmek deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasını şişman görmek çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında çocuğunu şişman görmek güzel evlatlar yetiştireceğine, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir