AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini şişmanlamış görmek

Kahve falında kendini şişmanlamış görmek

Kahve falında kendini şişmanlamış görmek fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, arzularınızın gerçekleşeceğine, geçmişi unutup geleceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına delalettir.

Kahve falında kendini şişmanlamış gördüyseniz:

  • Belli tepkiler vermeden önce, diğerlerinin harekete geçmesini beklemenizde fayda var.

Kahve falında şişman birini görmek sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, kem gözlü insanların uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şişman arkadaş görmek alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine tabir olunur.

Kahve falında şişmanlayan birini görmek yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çok şişman olduğunu görmek hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aynada kendini şişman görmek kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında zayıf olan birini şişman görmek uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini şişmanlamış görmek sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini şişman görmek zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, tabiatı kötü olan kişiye rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir