AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunu şişman görmek

Kahve falında çocuğunu şişman görmek

Kahve falında çocuğunu şişman görmek mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, sorunları başarıyla çözmeye, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine, sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber fal sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine inanılır.

Kahve falında çocuğunu şişman gördüyseniz:

  • İletişim kuramamak, bazı aletlerinizin bozulması, insanlarla sert konuşmalar yapmak veya dalgınlık nedeniyle bazı eşyalarınızın kaybolması gibi olaylar olabilir.

Kahve falında çocuğunu şişman görmek sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına rivayet eder.

Kahve falında şişman kadın görmek hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında şişman olduğunu görmek gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına işaret eder.

Kahve falında şişman birinin zayıfladığını görmek kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için falı kapatan kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına işarettir.

Kahve falında şişman kedi görmek hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında şişman bir erkek görmek kötü kişilerle karşılaşacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine delalet eder.

Kahve falında şişman bebek doğurmak kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan fal, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına işaret eder.

Kahve falında bir arkadaşını şişmanlamış görmek kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına, duyduğu endişenin iki kat artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir