AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını şişman görmek

Kahve falında arkadaşını şişman görmek

Kahve falında arkadaşını şişman görmek maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşını şişman gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilerin düşüncelerine aldırmadan harekete geçebilirsiniz.

Kahve falında bir arkadaşını şişmanlamış görmek ondan her zaman iyi haberler alınacağına, şöhret ve hayır getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşını şişman görmek büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, kısa zamanda çok yol alınacağına delalet eder.

Kahve falında şişman arkadaş görmek yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında şişman kadınla evlenmek sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini olduğundan şişman görmek sevinçli haberlerin alınacağına, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kızını şişman görmek birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgilisini şişman görmek üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında şişman balık görmek olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, refah içinde yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir