AnaSayfa / Genel / Kahve falında zayıf birini şişman görmek

Kahve falında zayıf birini şişman görmek

Kahve falında zayıf birini şişman görmek dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine, şansın bir türlü dönmeyeceğine, eski huzurun yeniden sağlanacağına, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında zayıf birini şişman gördüyseniz:

  • İmajınızı yenileyebilirsiniz.

Kahve falında şişman birini zayıf görmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında zayıf insanı şişman görmek gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şişman kadını zayıf görmek moralinin ve sağlığının da bozulacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine işarettir.

Kahve falında şişman kişiyi zayıf görmek mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında zayıf birini şişman görmek haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına delalettir.

Kahve falında şişman insanı zayıf görmek bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında şişmanı zayıf görmek güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında zayıf olan birini şişman görmek bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir