AnaSayfa / Genel / Kahve falında şişman kişiyi zayıf görmek

Kahve falında şişman kişiyi zayıf görmek

Kahve falında şişman kişiyi zayıf görmek sıhhat kazanacağına, kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına işarettir.

Kahve falında şişman kişiyi zayıf gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşmayı ya da düzenlemeyi daha uygulanabilir hale getirebilecek iyi bir fikriniz olabilir ya da oluşabilir.

Kahve falında şişman kişiyi zayıf görmek şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, yalan söylemeye rivayet eder.

Kahve falında zayıf insanı şişman görmek uğradığı zararın telafi edileceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında zayıf olan birini şişman görmek aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına inanılır.

Kahve falında zayıf birini şişman görmek uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine işaret eder.

Kahve falında şişman insanı zayıf görmek geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına işarettir.

Kahve falında şişmanı zayıf görmek hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına alamet eder.

Kahve falında şişman birini zayıflamış görmek zor günlerden geçeceğine, böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şişman birini zayıf görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir