AnaSayfa / Genel / Kahve falında kısa boylu olmak

Kahve falında kısa boylu olmak

Kahve falında kısa boylu olmak mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kısa boylu olmak gördüyseniz:

  • Kendinizi göstermenizi veya belli konularda atılım yapmanızı sağlayacak fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında boy kısalığı görmek kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına alamet eder.

Kahve falında başkasını kısa boylu görmek sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, refah içinde yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında birini boyu kısa görmek hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kısa boylu adam görmek sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına delalettir.

Kahve falında boy kısa gelinlik giymek süzüleceğine, ağlayacağına, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine inanılır.

Kahve falında birini kısa boylu görmek kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına işaret eder.

Kahve falında kendini kısa boylu görmek arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına, hasta ise daha kötüye gideceğine delalet eder.

Kahve falında ölüyü kısa boylu görmek rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir