AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini boğazlamak

Kahve falında birini boğazlamak

Kahve falında birini boğazlamak iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına, yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, çok büyük bir aşk yaşanacağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine inanılır.

Kahve falında birini boğazlamak gördüyseniz:

  • Aldatılmanız veya kötü niyet olmasa da size yanlışlıkla bozuk şeyler satılması ihtimali var.

Kahve falında bir kadını boğazlamak uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında keçi boğazlamak kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine inanılır.

Kahve falında şeytanı boğazlamak ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine delalettir.

Kahve falında kızını boğazlamak dostlardan zarar görüleceğine, hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine delalet eder.

Kahve falında birini boğazladığını görmek sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine, kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına rivayet eder.

Kahve falında aslan boğazlamak büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına işarettir.

Kahve falında kedi boğazlamak her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına delalettir.

Kahve falında dana boğazlamak üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir