AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi boğazlamak

Kahve falında kedi boğazlamak

Kahve falında kedi boğazlamak işlerlik kazanıp insanla dolacağına, herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, kişinin gönlünü alacağına, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında kedi boğazlamak gördüyseniz:

  • Sınır koymak istediğiniz konular olabilir.

Kahve falında kedi boğazlamak üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebek boğazlamak hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında insan boğazlamak sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında bir kadını boğazlamak hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına rivayet eder.

Kahve falında adam boğazlamak sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dana boğazlamak mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına tabir olunur.

Kahve falında düşmanı boğazlamak zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında keçi boğazlamak bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir