AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini boğazladığını görmek

Kahve falında birini boğazladığını görmek

Kahve falında birini boğazladığını görmek düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, büyük bir karar verileceğine, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine alamet etmektedir.

Kahve falında birini boğazladığını gördüyseniz:

  • Bırakın herkes nasıl davranmak istiyorsa öyle davransın.

Kahve falında insan boğazlamak ayrılanların birleşeceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalettir.

Kahve falında babayı boğazlamak eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, yeni insanlarla tanışacağına rivayet eder.

Kahve falında hindi boğazlamak ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dana boğazlamak çok kötü durumlara düşeceğine, güzel bir evlilik yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oğlunu boğazlamak sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebek boğazlamak atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine rivayet eder.

Kahve falında inek boğazlamak çok daha iyi yerlere geleceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine işarettir.

Kahve falında kendini boğazlamak girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir