AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslan boğazlamak

Kahve falında aslan boğazlamak

Kahve falında aslan boğazlamak şansının ve kısmetinin kapanacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aslan boğazlamak gördüyseniz:

  • Yapılması gereken acil değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında aslan boğazlamak ana baba dualarının alınacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında annesini boğazlamak işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, zenginliğe delalet eder.

Kahve falında kendini boğazlamak bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında keçi boğazlamak istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına delalettir.

Kahve falında kadın boğazlamak net bir bakış açısı kazanacağına, büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına işarettir.

Kahve falında eşini boğazlamak yoklukları ve hastalıkları unutacağına, ufkunun açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuzu boğazlamak yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılan boğazlamak kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir