AnaSayfa / Genel / Kahve falında keçi boğazlamak

Kahve falında keçi boğazlamak

Kahve falında keçi boğazlamak gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, imkân sahibi olacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına yorulur.

Kahve falında keçi boğazlamak gördüyseniz:

  • Sözünü tutmayan kişiler sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında keçi boğazlamak zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, doğru bir karar verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sığır boğazlamak üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına alamet eder.

Kahve falında hindi boğazlamak zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine delalettir.

Kahve falında karısını boğazlamak kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına alamet eder.

Kahve falında birini boğazlamak aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, giden birinin geri döneceğine yorulur.

Kahve falında babasını boğazlamak rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine inanılır.

Kahve falında insan boğazlamak daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında inek boğazlamak kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir