AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeytanı boğazlamak

Kahve falında şeytanı boğazlamak

Kahve falında şeytanı boğazlamak ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, patron olunacağına rivayet eder.

Kahve falında şeytanı boğazlamak gördüyseniz:

  • Üst pozisyondaki kişilerle ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz.

Kahve falında şeytanı boğazlamak huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında anneyi boğazlamak azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine tabir olunur.

Kahve falında babayı boğazlamak maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına işaret eder.

Kahve falında kardeşini boğazlamak keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında birini boğazladığını görmek ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine işarettir.

Kahve falında köpek boğazlamak sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, saygısını toplayacağına tabir olunur.

Kahve falında annesini boğazlamak ancak falı kapatan kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına, ziraat ve harmandan fayda görmeye rivayet etmektedir.

Kahve falında hayvan boğazlamak yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir