AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadını boğazlamak

Kahve falında bir kadını boğazlamak

Kahve falında bir kadını boğazlamak sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, hayırlı işe, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine, keyfin kaçacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına inanılır.

Kahve falında bir kadını boğazlamak gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri sağlamadan önce, karşı tarafın istediği şeylere gerçekten ihtiyacı olup olmadığını araştırmalısınız.

Kahve falında kadın boğazlamak çok üst mevkilere geleceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kadını boğazlamak her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına tabir olunur.

Kahve falında kedi boğazlamak az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, çok büyük atılımlar yapacağına yorulur.

Kahve falında horoz boğazlamak ticaret ehli olacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında yılan boğazlamak maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, eğer işsizse iş bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oğlunu boğazlamak hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına delalettir.

Kahve falında hayvan boğazlamak keyiflerinin yerinde olacağına, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına delalet eder.

Kahve falında inek boğazlamak daha fazla gelir elde edeceğine, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir