AnaSayfa / Genel / Kahve falında dana boğazlamak

Kahve falında dana boğazlamak

Kahve falında dana boğazlamak büyük üzüntüler yaşayacağına, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, epey bir zarara uğrayacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dana boğazlamak gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım etmekte gönüllü olmanız yeni arkadaşlıklar doğurabilir.

Kahve falında dana boğazlamak üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına delalettir.

Kahve falında babasını boğazlamak iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına, masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında bir kadını boğazlamak kendi geleceğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine işarettir.

Kahve falında eşini boğazlamak çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında at boğazlamak girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında aslan boğazlamak geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında keçi boğazlamak içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına, büyük bir yükten kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında şeytanı boğazlamak yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir