AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızını boğazlamak

Kahve falında kızını boğazlamak

Kahve falında kızını boğazlamak aksiliklerin son bulacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kızını boğazlamak gördüyseniz:

  • Hoşnut olmadığınız konular varsa veya bazı şeyler sizi tatmin etmiyorsa dile getirmelisiniz.

Kahve falında kızını boğazlamak gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında sığır boğazlamak iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine inanılır.

Kahve falında çocuğunu boğazlamak geçiminin zor hale geleceğine, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hindi boğazlamak hasret çekenlerin kavuşacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında adam boğazlamak ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, stresten uzaklaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında büyükbaş hayvan boğazlamak işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına alamet eder.

Kahve falında anneyi boğazlamak fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine delalet eder.

Kahve falında kadın boğazlamak kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, şerefe ve izzete delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir