AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir insanın boğazını kesmek

Kahve falında bir insanın boğazını kesmek

Kahve falında bir insanın boğazını kesmek aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir insanın boğazını kesmek gördüyseniz:

  • Hayatınızda bazı olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında insan boğazı kesmek uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına, yüküne ortak olacağına işarettir.

Kahve falında bir insanın boğazını kesmek dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, fal sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında insanı boğazından kesmek yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına alamet eder.

Kahve falında insanın boğazını kesmek zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bıçakla boğazı kesmek büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin boğazını bıçakla kesmek hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini boğazından kesmek adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine işarettir.

Kahve falında kadın boğazı kesmek iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, maddi olarak zayıflayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir