AnaSayfa / Genel / Kahve falında baltayla yılan öldürmek

Kahve falında baltayla yılan öldürmek

Kahve falında baltayla yılan öldürmek kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, sorumluluk alacağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına inanılır.

Kahve falında baltayla yılan öldürmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya sosyal yaşamdaki duruşunuzu etkileyebilecek yeni başlangıçlar söz konusu olabilir.

Kahve falında baltayla yılan öldürmek evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine delalettir.

Kahve falında birini baltayla öldürmek elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında baltayla birini öldürmek özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, büyük başarıla kazanacağına işarettir.

Kahve falında balta görmek zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına yorulur.

Kahve falında ölünün elinde balta görmek büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında balta sapı görmek bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine yorulur.

Kahve falında demir balta görmek işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına, ümitlerinin son bulacağına işaret eder.

Kahve falında altın balta görmek kazancını iki kat arttıracağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir