AnaSayfa / Genel / Kahve falında keser balta görmek

Kahve falında keser balta görmek

Kahve falında keser balta görmek aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine, kısmetli bir yıl geçirileceğine, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına, tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında keser balta gördüyseniz:

  • yani demek istediğim kendi içinizdeki ikilemlerin getirdiği zıtlaşmalar.

Kahve falında keser balta görmek işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balta keser görmek dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine delalettir.

Kahve falında baltayla bacak kesmek aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, rızık bolluğu içinde olacağına yorulur.

Kahve falında baltalı adam görmek bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini baltayla kesmek kırgınlık yaşanacağına, o kimselerden menfaat göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında baltayla birini yaralamak herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına delalettir.

Kahve falında baltayla kol kesmek yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında baltayla kafa kesmek dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir