AnaSayfa / Genel / Kahve falında baltayla birini öldürmek

Kahve falında baltayla birini öldürmek

Kahve falında baltayla birini öldürmek hastalanacağına, üzüleceğine, dost çevrenizin genişleyeceğine, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına inanılır.

Kahve falında baltayla birini öldürmek gördüyseniz:

  • Aileniz sizi biraz hayal kırıklığına uğratabilir veya hayal kırıklıkları yaşatabilir.

Kahve falında baltayla birini öldürmek oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini baltayla öldürmek önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, iç dünyasının da güzelleşeceğine inanılır.

Kahve falında baltayla yılan öldürmek yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında balta keser görmek yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eli baltalı adam görmek her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine işarettir.

Kahve falında baltayla birini yaralamak sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, düzeninin sarsılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün elinde balta görmek hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına delalettir.

Kahve falında baltayla kafa kesmek bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir