AnaSayfa / Genel / Kahve falında balta bulmak

Kahve falında balta bulmak

Kahve falında balta bulmak yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, sevilen birinin geleceğine, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, mutlu günler göreceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında balta bulmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin ne söylediğini anlamaya çalışırken hızlı kararlar almamaya dikkat etmelisiniz.

Kahve falında balta bulmak sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında baltayla birini öldürmek bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına işarettir.

Kahve falında savaş baltası görmek gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında balta görmek sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına işaret eder.

Kahve falında altın balta görmek başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına alamet eder.

Kahve falında demir balta görmek işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına yorulur.

Kahve falında keser balta görmek onu isyan noktasına getireceğine, esenlik bulup, hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin elinde balta görmek borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir