AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini baltayla kesmek

Kahve falında birini baltayla kesmek

Kahve falında birini baltayla kesmek kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, yapılan işte ustalaşılacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, kalbindeki kuşkulardan arınacağına, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına işaret eder.

Kahve falında birini baltayla kesmek gördüyseniz:

  • Aranızda yaş farkı olan kişilere yardım ederek veya sorumluluk üstlenerek yeni başarılar elde edebilirsiniz.

Kahve falında baltayla ağaç kesmek hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine işarettir.

Kahve falında birini baltayla kesmek düzenli bir işe kavuşulacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında baltayla bacak kesmek kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine yorulur.

Kahve falında baltayla kol kesmek uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında baltayla kafa kesmek hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına delalettir.

Kahve falında birini baltayla öldürmek aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında birinin elinde balta görmek etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, duygusallığın ön plana çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında balta bulmak uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir