AnaSayfa / Genel / Kahve falında baltayla bacak kesmek

Kahve falında baltayla bacak kesmek

Kahve falında baltayla bacak kesmek iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, fal sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, fal sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, dertlerinin artacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında baltayla bacak kesmek gördüyseniz:

  • Mantıklı değişiklikler üzerinde durulmasında fayda var.

Kahve falında baltayla bacak kesmek rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında baltayla kol kesmek taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında birini baltayla kesmek mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında baltayla ağaç kesmek kişinin esenlik bulacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına inanılır.

Kahve falında baltayla kafa kesmek riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elinde balta görmek toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında balta keser görmek maddi gücünün katlanacağına, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında demir balta görmek sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir