AnaSayfa / Genel / Kahve falında baltayla kol kesmek

Kahve falında baltayla kol kesmek

Kahve falında baltayla kol kesmek maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında baltayla kol kesmek gördüyseniz:

  • Hızlı düşünmek yanlış kararları veya ağızdan çıkan yanlış cümleleri tetikleyebilir.

Kahve falında baltayla kol kesmek aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı evlat sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında baltayla ağaç kesmek sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine işarettir.

Kahve falında birini baltayla kesmek çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, fal sahibinin elinin darlaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında baltayla kafa kesmek yollarının açılacağına, başarılı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında baltayla bacak kesmek bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini baltayla öldürmek dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, mülk sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında balta bulmak sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine yorulur.

Kahve falında demir balta görmek ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, işlerini yoluna koyacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir