AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini balkondan aşağı atmak

Kahve falında birini balkondan aşağı atmak

Kahve falında birini balkondan aşağı atmak işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, ilerledikçe ilerleyeceğine, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına, yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, uğradığı zararları telafi edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini balkondan aşağı atmak gördüyseniz:

  • Doğru seçimleri yapmanız durumunda geleceğinizi korumanız daha kolay olabilir.

Kahve falında birini balkondan aşağı atmak hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, umduğunu bulamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balkondan aşağı inmek bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında balkondan aşağı düşen birini görmek sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında balkondan aşağı bakmak istediği noktalara ulaşacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında balkondan aşağıya düşmek moralinin her zaman yerinde olacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına yorulur.

Kahve falında balkondan aşağı düşmek işinin ehli olacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine delalettir.

Kahve falında balkondan aşağıya atlamak gözlerinin mutluluktan parlayacağına, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında balkondan aşağıya bakmak deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir