AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkondan aşağıya düşmek

Kahve falında balkondan aşağıya düşmek

Kahve falında balkondan aşağıya düşmek zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, yaşama hevesinden olacağına, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, cesaret ve inançla hareket edeceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine delalettir.

Kahve falında balkondan aşağıya düşmek gördüyseniz:

  • Zamanla herşeyi teker teker göreceksiniz.

Kahve falında balkondan aşağıya düşmek aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında balkondan aşağı düşmek hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine delalet eder.

Kahve falında birini balkondan aşağı atmak tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine inanılır.

Kahve falında balkondan aşağıya atlamak ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balkondan aşağı düşen birini görmek yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine tabir olunur.

Kahve falında balkondan aşağı inmek eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına delalettir.

Kahve falında balkondan aşağı bakmak bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balkondan aşağıya bakmak zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir