AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkondan aşağıya bakmak

Kahve falında balkondan aşağıya bakmak

Kahve falında balkondan aşağıya bakmak yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine, seçkin bir eleman haline geleceğine, bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına delalettir.

Kahve falında balkondan aşağıya bakmak gördüyseniz:

  • Sizin için iyi olmayan iş, alışkanlık veya ilişkileri bırakma kararı alabilirsiniz.

Kahve falında balkondan aşağı bakmak ancak gireceği yolun da çetin olacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında balkondan aşağıya bakmak girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında balkondan aşağı düşmek işlerini büyüteceğine, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında birini balkondan aşağı atmak çok büyük mutluluk yaşayacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balkondan aşağı inmek Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında balkondan aşağı düşen birini görmek rahatlığa ereceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balkondan aşağıya atlamak kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına delalettir.

Kahve falında balkondan aşağıya düşmek iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir