AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkondan aşağı bakmak

Kahve falında balkondan aşağı bakmak

Kahve falında balkondan aşağı bakmak üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına tabir olunur.

Kahve falında balkondan aşağı bakmak gördüyseniz:

  • Romantik planlar duygularınızın netleşmesini sağlayabilir.

Kahve falında balkondan aşağıya bakmak sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine alamet eder.

Kahve falında balkondan aşağı bakmak kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına tabir olunur.

Kahve falında balkondan aşağıya düşmek herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında birini balkondan aşağı atmak anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine yorulur.

Kahve falında balkondan aşağı düşen birini görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına tabir olunur.

Kahve falında balkondan aşağı düşmek orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında balkondan aşağı inmek bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında balkondan aşağıya atlamak hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir