AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkondan aşağı düşen birini görmek

Kahve falında balkondan aşağı düşen birini görmek

Kahve falında balkondan aşağı düşen birini görmek kötü günlerini arkasında bırakacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında balkondan aşağı düşen birini gördüyseniz:

  • Söylediklerinize dikkat etmemeniz durumunda olaylar kontrolden çıkabilir.

Kahve falında balkondan aşağı düşen birini görmek darlığa düşmeyeceğine, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında balkondan aşağıya bakmak hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balkondan aşağıya atlamak çok büyük paralar kazanılacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında balkondan aşağı inmek borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına delalet eder.

Kahve falında balkondan aşağı bakmak ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına yorulur.

Kahve falında balkondan aşağıya düşmek makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında birini balkondan aşağı atmak çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına işarettir.

Kahve falında balkondan aşağı düşmek sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir