AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkondan aşağı inmek

Kahve falında balkondan aşağı inmek

Kahve falında balkondan aşağı inmek çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına, fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, sorunların çabucak halledileceğine, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, rahatlık içinde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında balkondan aşağı inmek gördüyseniz:

  • Evinizde iş konuşabilir, çevrenizdeki kişilerin tepkisini çekebilir veya fikrini alabilirsiniz.

Kahve falında balkondan aşağı inmek eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında merdiven aşağı inmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yokuş aşağı kayarak inmek hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine alamet eder.

Kahve falında kayalıktan aşağı inmek sorunların bu sayede aşılacağına, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında yüksek bir yerden aşağı inmek kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına inanılır.

Kahve falında yüksekten aşağıya inmek rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek binadan aşağıya inmek hayatının rast gitmeye başlayacağına, hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine delalet eder.

Kahve falında kayalıklardan aşağı inmek yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir