AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini balık tutarken görmek

Kahve falında birini balık tutarken görmek

Kahve falında birini balık tutarken görmek eğlenceli günler geçirileceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına, ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine alamet eder.

Kahve falında birini balık tutarken gördüyseniz:

  • Hayatınızı değiştirebilecek nitelikte davetler, öneriler veya teklifler söz konusu olabilir.

Kahve falında birini balık tutarken görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına, çok zor duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında balık tutarken suya düşmek hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını balık tutarken görmek yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasını balık tutarken görmek sorunların birdenbire daha da artacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine delalettir.

Kahve falında kendini balık tutarken görmek rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında kendini oruç tutarken görmek çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine delalettir.

Kahve falında kuyruksuz balık görmek uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş birine balık vermek iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir